Održivi razvoj turizma Fruškogorsko-dunavskog regiona

8
okt
2014
Jedan od rezultata projekta je i otvaranje portala koji objedinjuje sve specifičnosti ovog regiona, kao i nosioce njegove turističke ponude.
ADA projekat

Jedan od rezultata projekta „Održivi razvoj turizma Fruškogorsko-dunavskog regiona” je i otvaranje portala koji objedinjuje sve specifičnosti ovog regiona, kao i nosioce njegove turističke ponude. Na portalu se nalaze i informacije o Resursnom centru za ruralni turizam čije osnivanje je, takođe, jedan od rezultata ovog projekta.

Osim ovoga, projekat je doprineo stvaranju preduslova za održivi socio-ekonomski razvoj Fruškogorsko-dunavskog regiona kroz unapređenje turističke infrastrukture i jačanju usluga vezanih za turizam koje se baziraju na prirodnim, kulturnim i istorijskim vrednostima Regiona. Ostvareno je i jačanje upravljačkih i inovativnih kapaciteta subjekata turističke ponude u Regionu i iniciran inovativni razvoj turističkog proizvoda zasnovanog na saradnji između sektora i saradnji različitih subjekata u turizmu u ovom regionu.

Projekat koji je podržan od strane Austrijske razvojne agencije i Evropske komisije, počeo je u septembru 2013. a trajaće do februara 2015. Partneri KAS-a na ovom projektu su NP Fruška gora i Turistička organizacija Srbije, a ostvarena je i saradnja sa lokalnim samoupravama opština Bačka Palanka, Beočin, Sremski Karlovci, Novi Sad i Inđija.

baner_1

 

baner_2

 

baner_3

 
2019 © Poezija u prirodi - Fruškogorsko-dunavski region